Bed & Broodje Bocholtz  

Overnachten in het sfeervolle Zuid-Limburgse dorp Bocholtz. 
Leuk dat u onze website bezoekt!

 

 Onze B&B ligt in het Zuid-Limburgse dorp Bocholtz. Het ligt aan de rand van de dorpskern en dichtbij belangrijke uitvalswegen (Maastricht, Valkenburg, Aken, Heerlen).

Uw kamer bestaat uit één sfeervolle ingerichte tweepersoonskamer. U heeft een eigen badkamer met toilet en bad. U krijgt een sleutel van onze poort en uw eigen 'deur', zodat u optimale privacy heeft.

Elke ochtend wordt u tussen 8.00 en 10.00 uur met een lekker ontbijt (op uw kamer) verwend.

U kunt ook kiezen voor een 'Breakfast to-go'. Dit is een picknickmand (te leen) met ontbijt en plastic servies, zodat u het onderweg kunt nuttigen.

Op deze website vindt u o.a. foto’s van de B&B, maar ook van de omgeving. 

U kunt bij ons van vrijdag t/m zondag overnachten. Op de website https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/bocholtz/bed-en-broodje-bocholtz/73888/ kunt u onze beschikbaarheidskalender vinden en via die website of via info@bedenbroodjebocholtz.nl reserveren.

Inchecken: vanaf 15:30 t/m 19:00 uur (ander tijdstip is in overleg mogelijk)

Uitchecken: voor 11:00 uur 's ochtends

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Er is een televisie, koelkast en gratis wifi aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om zelf koffie/thee te maken. 

Heeft u plannen om een weekendje weg in het gezellige, bourgondische zuiden te boeken? Dan bent u bij ons aan het goede adres en hopen wij u binnenkort als onze gast met een welkomstdrankje te mogen begroeten! 


 

Gastenboek

Sandra en Erik Storms
09-01-18 21:52:20
We wensen jullie heel veel succes met Bed en Broodje Bocholtz. We weten zeker dat jullie gasten zich in jullie sfeervolle B&BB op hun gemak zullen voelen.